“Zilele Dunării” – programul manifestărilor

La sfârșitul săptămânii viitoare încep la Galați manifestările prilejuite de Zilele Dunării. Ediția de anul acesta va fi una plină de surprize, însă nu vor lipsi tradiționalele mini-croaziere pe Dunăre devenite de acum o tradiție.

Evenimentul va debuta sâmbătă, pe 29 iunie, de la 10.30, cu o paradă. Un camion cu platformă va circula pe cele mai importante străzi din oraș și va anunța desfășurarea evenimentelor “Summer Parade” și “Minicroazierele pe Dunare”.

La ora 18.00 va începe „Summer Parade”. Participanții sunt invitați să vină în zona dintre Hotel Galați și aleea de la P-uri. De acolo, caravana se va îndrepta pe strada Domnească până la Grădina Publică. Iar de la ora 21 va începe aici Spectacolul „Music in the garden”.

Duminică, pe 29 iunie, gălățenii pot pleca în mini-croaziere. Vasele „Borcea” și „Banat” vor fi pregătite pentru cei dornici de o plimbare cu vaporul pe Dunăre. Organizatorii roagă însă persoanele interesate să se informeze în prealabil în legătură cu programul mini-croaziereleor și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru participarea la eveniment.

Închiderea oficială a ediției de anul acesta a Zilelor Dunării va avea loc duminică, la ora 22.00.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati