Zilele Galaţiului: UNDE VOR AVEA LOC CONCERTELE ŞI CE STRĂZI VOR FI ÎNCHISE

* Faleza Superioară şi strada Domnească vor găzdui multe dintre evenimentele de sărbătoare *

A rămas mai puţin de o săptămână până la startul Zilelor Galaţiului, iar Primăria a anunţat locurile de desfăşurare a manifestărilor religioase, oficiale şi laice. Potrivit municipalităţii, concertele planificate în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie vor avea loc pe Bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioară a Dunării), parada militară de Ziua Naţională a României din 1 Decembrie se va desfăşura pe strada Domnească şi tot acolo, dar şi pe străduţele adiacente, va avea loc ceremonialul religios din preajma Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul oraşului.

Iată locurile de desfăşurare a evenimentelor și programul restricțiilor de circulaţie, aşa cum au fost comunicate de Primărie:

ZILELE GALAȚIULUI

Circulația se va închide începând cu data de 29.11.2016, ora 17.00, până pe data de 05.12.2016, ora 06.00. Circulația va fi închisă în acest interval pe Bulevardul Marii Uniri (intersecțiile cu Str. Alexandru Cernat, Str. Navelor și Str. Roșiori).

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE

Pentru buna desfășurare a evenimentelor programate pentru această zi, pe data de 1.12.2016, între orele 12.30 și 14.30, se va devia circulația pe strada Domnească (din strada Brăilei până la intersecția cu strada Gării).

SĂRBĂTOAREA “SFÂNTULUI APOSTOL ANDREI” – EVENIMENTE ORGANIZATE DE ARHIEPISCOPIA “DUNĂRII DE JOS” GALAȚI

27.11.2016 – între orele 14.30 și 16.30 se va închide circulația pe str. Domnească (din str. Brăilei până în str. Ep. Melchisedec Ștefănescu)

29.11.2016 – între orele 18.45-20.00 se va închide circulația pe str. Domnească (din str. Basarabiei până în str. V. Alecsandri). Va fi închisă circulația și pe str. V. Alecsandri (din str. Basarabiei până în str. Mihai Bravu) și str. Mihai Bravu (din str. V. Alecsandri până în str. Ep. Melchisedec Ștefănescu).

Citeşte şi “Zilele Galaţiului: 5 zile de petrecere şi concerte. PROGRAMUL COMPLET AL MANIFESTĂRILOR” aici: goo.gl/7ts4tJ.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati