Reperul
Eveniment Galati

111 șoferi vitezomani au fost lăsați fără permis

Polițiștii de la Rutieră au desfășurat o acțiune de control pe șoselele din Galați, cu scopul de a-i face pe șoferi să nu calce prea tare pedala accelerației.

”În perioada 19 – 25.04.2021, pe raza de competență a Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă, cu participarea efectivelor de poliţie rutieră din cadrul instituției, pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză. În cadrul acţiunii au fost constatate 782 de contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale (în valoare de 600.000 lei), pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 republicată, respectiv pentru depășirea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării un număr de 111 permise de conducere pentru pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții IPJ  Galați.

Printre șoferii care au rămas fără permis se numără și un tânăr de 22 ani care a condus un autoturism pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu din județul Galați, cu viteza de 165 km/h, depășind viteza legală cu 115 km/h . Un alt șofer, de 23 ani, din comuna Valea Mărului, a fost surprins de aparatul radar, în timp ce ”gonea” cu 183 km/h, depășind viteza legală cu 93 km/h.

Postări asemănătoare

UNICEF: România, la coada clasamentului în privința accesului la serviciile de îngrijire și educație timpurie

Reperul

L-au găsit descompus când au venit să îl evacueze din locuința Primăriei

Miros de gaze în Mazepa! ISU și Distrigaz intervin deoarece vana unui panou de alimentare s-a fisurat

Maria Vlad Romaniţă