Reperul
Braila Eveniment

120 de pietoni indisciplinați amendați de polițiștii brăileni într-o singură zi

* Este rezultatul raziilor ample desfăşurate ieri în municipiu şi în judeţ *

În ziua de 03 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului, polițiilor orăşeneşti și cei ai secțiilor de poliție rurală arondate, sprijiniți de jandarmi, au acționat atât în municipiu, cât și în localităţile din mediul rural pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranţă publică, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale. Totodată, aceștia au desfăşurat activităţi pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special pentru prevenirea indisciplinei pietonale.

Pe timpul activităţilor au fost verificate mai multe societăţi comerciale, legitimate 95 de persoane și oprite în trafic 71 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 25 de șoferi. De asemenea, aceștia au constatat 166 de contravenții, dintre care 120 le-au fost aplicate pietonilor, sancțiuni în valoare totală de peste 25.000 de lei. Dintre acestea, 159 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, și 7 conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Ca măsură complementară, polițiștii au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere și au reținut un certificat de înmatriculare.

Postări asemănătoare

Croaziere gratuite pe Dunăre, magnet pentru gălățeni. 2.000 de oameni s-au plimbat cu vaporul pe fluviu într-o singură zi

Maria Vlad Romaniţă

Cadavru găsit lângă un tomberon din Brăila

Reperul

Un bărbat dispărut în viscol a fost găsit de forţele de intervenție. Altul a fost salvat din râul Bârlad

Maria Vlad Romaniţă