Reperul
Eveniment Galati

3 copii și 5 adulți răniți într-un accident rutier

Accidetul a avut loc la Tirighina și s-a produs din cauza unei șoferițe care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia au rezultat opt răniți.

”Din verificările preliminare efectuate, precum și după cercetarea de la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 26 de ani, din comuna Piscu, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Brăilei, în zona Tirighina, având direcția de deplasare dinspre localitatea Șendreni spre municipiul Galați, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un alt autovehicul, care era condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, din județul Teleorman, și care frânase inopinat întrucât în fața sa se afla o suprafață decopertată în carosabil, rezultând un impact față spate. 

În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul, care era condus regulamentar dinspre municipiul Galați către localitatea Șendreni de un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați. Toate cele trei autovehicule au fost avariate, iar un număr de 8 persoane au fost rănite, fiind vorba de conducătorul auto de 52 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat de 53 de ani, un tânăr de 23 de ani, o tânără de 18 ani, un minor de 3 ani și o minoră de 1 an, toți aceștia pasageri în cel de-al treilea autovehicul și un minor de 4 ani, pasager pe bancheta stânga spate a primului auto. Toate persoanele rănite, care s-au aflat în ultimul autovehicul au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Până la finalizarea activităților de cercetarea la fața locului, traficul rutier a fost oprit în totalitate pe ambele sensuri de mers, circa 1 oră și 30 de minute”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

S-a lăsat cu suspendare după ancheta la Serviciul de Ambulanță

Maria Vlad Romaniţă

Drogat la volan

Maria Vlad Romaniţă

Amenzi de 60 000 de lei date de polițiștii și jandarmii gălățeni

Maria Vlad Romaniţă