Reperul
Economic

300 de oameni vor o slujbă în Combinatul Siderurgic de la Galați

* Acesta este numărul persoanelor înscrise în programul „ReDescoperă Combinatul”, prin care unitatea vrea să facă angajări *

În programul numit “ReDescoperă Combinatul”, care își propune atragerea de noi salariați, s-au înscris circa 300 de persoane, un număr care a depășit cu mult așteptările organizatorilor, a anunțat compania siderurgică. Primii aproape 100 de participanți au vizitat, sâmbătă, echipamente-cheie de pe platforma siderurgică de la Galați și au interacționat cu muncitori, cu specialiști și conducerea companiei.

„Am remarcat la participanții cu care m-am întâlnit un interes real de a lucra alături de noi. Cred că am putut arăta faptul că e oportunitate însemnată pentru orice nou angajat să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Suntem, de fapt, o școală pentru viitori specialiști. Ne pregătim pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru și al orașului”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al unității.

„Suntem încântați de numărul mare al celor care se gândesc să-și înceapă sau să își continuie cariera la noi. Căutăm colegi – muncitori și specialiști – care pot lucra în echipe, gata să învețe și să se dezvolte și care demonstrează comportamente sigure. Cu mulți dintre cei care au venit vom începe discuții de cunoaștere, în vederea angajării”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

Următoarele două serii de întâlniri și vizite vor avea loc pe 22 și 23 martie.

Citește și:

Combinatul siderurgic de la Galați face angajări

Postări asemănătoare

Dan Nica: ”România ar putea primi 700 de milioane de euro suplimentari pentru depășirea crizei energetice”

Reperul

Navigația va fi îngreunată pe Dunăre, în zona Podului

Reperul

Cîrligea, despre revoluţia fiscală: Declarații iresponsabile care-ți suie lumea-n cap!

Sorin Rugină