Reperul
Administratie Galati

Stații noi pentru încărcarea mașinilor electrice și hibrid

Reprezentanții Primăriei Galați informează că, de la începutul săptămânii viitoare, pe străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, modernizate cu fonduri europene, vor fi puse în funcțiune cele 5 stații pentru încărcarea mașinilor electrice și hibrid.

Aceste stații sunt amplasate după cum urmează:  Strada Siderurgiștilor – SD10A, Strada Siderurgiștilor – D6, Bulevardul 1 Decembrie 1918 – S8, Bulevardul. 1 Decembrie 1918 – S5C, Bulevardul 1 Decembrie 1918 – S7C.

Stațiile au câte două puncte de încărcare cu o putere de 22 KW, iar tariful este de 1,1734/kwh lei TVA inclus. Pentru a fi utilizate, posesorii de mașini electrice și plug-in hybrid vor trebui să utilizeze pe telefon aplicația online ELMotion. De asemenea, la fiecare stație sunt afișate în mod detaliat instrucțiunile de utilizare.

Prin urmare, începând de luni, 22 august 2022, vor avea acces în spațiile marcate în acest scop (câte două locuri de parcare la fiecare stație) doar mașinile electrice și cele plug-in hybrid.

În conformitate cu prevederile HCL nr. 597/24.11.2021 “Accesul publicului la spațiile marcate pentru alimentarea vehiculelor electrice, aferente stațiilor de reîncărcare este permanent și nediscriminatoriu, stațiile fiind utilizate exclusiv pentru a alimenta vehiculele electrice (all electric, plug-in hybrid)”.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate / oprite neregulamentar în municipiul Galați aprobat prin HCL nr. 287/30.05.2018 cu modificările și completările ulterioare, vehiculele ce încalcă prevederile sus menționate vor fi ridicate. Numărul de telefon al dispeceratului pentru ridicări auto este 0756 039 947.

Postări asemănătoare

CJ Galați e de acord să preia bazele sportive și taberele DJST

Reperul

Dotări de peste 2,3 milioane de lei la Spitalul Judeţean “Sf. Apostol Andrei”

Reperul

Restricţii de circulaţie la ieşirea din Galaţi spre Tecuci, la Tirighina

Reperul