Reperul
Eveniment Galati

A ajuns după gratii pentru că şi-a bătut bunicul

Un bărbat de 37 de ani a ajuns în arest pentru că şi-a bătut bunicul, un bătrân în vârstă de 86 de ani. Întâmplarea a avut loc în satul Brănești, comuna Vlădești, județul Galați. 

”Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Tg. Bujor – Secția 5 Poliție Rurală Rădești care s-au deplasat la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 37 ani, din localitatea mai sus menționată, în urma unui conflict mai vechi, l-ar fi lovit cu pumnul în zona ochiului stâng pe bunicul său în vârstă de 86 ani.Din cauza vârstei înaintate, dar și a faptului că bătrânul acuza dureri în zona capului, la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Întrucât exista risc iminent pentru viața și integritatea corporală a bătrânului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 37 ani, prin care s-a interzis acestuia să se mai apropie de bunicului său, de locuință sau să-l mai contacteze în vreun fel și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Violență în familie.

În cursul zilei de 19 iulie a.c., în urma probatoriului administrat în cauza de față, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a bărbatului de 37 ani și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de 20 iulie, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Tg. Bujor”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

DJABE (Ungaria) și BEATA PRYZBYTEK (Polonia) încheie Festivalul Internațional de Jazz

Reperul

Explozie la hotelul Grandly (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

Bărbatul care a incendiat o mașină pe Nae Leonard în iulie a fost reținut

Maria Vlad Romaniţă