Reperul
Alegeri Politic

A. Bucălău (PNL Brăila): ”Mai bine faci curat mai târziu, decât niciodată”

Disensiunile în PNL Brăila continuă. Iar dacă în interiorul partidului, actuala conducere încearcă să țină în frâu unele nemulțumiri, astfel încât să nu izbucnească un scandal, foștii membri liberali aruncă săgeți către partidul din care au făcut parte până mai ieri.

”Din punctul meu de vedere, echipa funcționează bine. Am avut mai multe întâlniri cu președinții de organizații, cu membrii noștri de partid. Pe toți i-am întrebat dacă vor să meargă la drum alături de mine și de noua echipă și niciunul nu a dat vreun pas înapoi. Scandaluri nu am făcut. Noi, ca partid politic, avem un singur adversar: Partidul Social Democrat. Într-adevăr, un fost coleg de-ai noștri s-a gândit să devină independent și din acea postură, în loc să-și promoveze ideile și programele, a început să verse în spațiul public ce este mai urât. Unele dintre acuzații sunt nefondate, zic eu, altele sunt mincinoase. Toate au adus în lumina reflectoarelor caracterul uman. Acel candidat independent este un om creat de Partidul Național Liberal, nu a venit cu un nume în PNL și ar fi putut să se abțină. Cei care au demisionat sunt oameni care au plecat cu acel candidat independent de la început”, a declarat la Reperul TV, Cătălin Canciu – președintele Organizației Municipale PNL Brăila.

Alexandru Bucălău, propunerea nr. 1 la Senat a liberalilor brăileni este de părere că prin demisiile unor membri, a avut loc o curățenie în interiorul partidului.  

”Eu nu cred că cei de la Partidul Social Democrat vor reuși să adune voturi de pe urma acestor disensiuni. Și la Partidul Social Democrat au fost multe disensiuni, doar că ei au știut să ascundă sub preș totul. Consider că mai bine faci curat mai târziu, decât niciodată. Ceea ce s-a întâmplat acum, înainte de alegerile parlamentare, a fost o curățenie naturală, fără ca cineva să fi accelerat acest lucru. Asta s-ar fi întâmplat mai devreme sau mai târziu”, a precizat în cadrul aceleiași emisiuni, Alexandru Bucălău, candidatul PNL Brăila la Senat.

Postări asemănătoare

Dănuț Lungu, PNL Brăila: Orgoliile au făcut ca asocierea Galați-Brăila să nu se realizeze

Sorin Rugină

Război total între șeful CJ Brăila, prefect și liberali

Reperul

Emilia Meiroșu, atac la Victor Ponta

Reperul