Reperul
Eveniment Galati

A fost identificat bărbatul care trăgea un câine cu mașina

Bărbatul fotografiat în timp ce târa cu mașina un câine a fost identificat de oamenii legii. Este vorba despre un individ de 46 de ani din Foltești. Acesta era împreună cu soția lui.

„În urma activităților efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați a fost identificat bărbatul care se afla la volan, precum și pasagerul din partea dreapta față. Este vorba de un bărbat, cu vârsta de 46 de ani și soția acestuia, cu vârsta de 37 de ani, ambii domiciliați în localitatea Foltești, din județul Galați.

Acesta a declarat că este cioban de meserie, iar când a trecut cu oile la pășunat în zona canalelor de irigații din Bădălan ar fi observat un exemplar canin mort. A legat cadavrul animalului cu o sfoară de cârligul de remorcare al autoturismului său cu intenția de a-l duce într-o altă zonă pentru a-l îngropa, pe motiv că oile s-ar putea îmbolnăvi.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii întregii situații de fapt, precum și pentru luarea măsurilor legale”, transmite I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

CNAIR: În prezent, funcționează un website care nu este autorizat pentru a încasa taxa de drum

Reperul

Alertă în miez de noapte

Reperul

Accident cu 15 victime în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă