Reperul
Social

A fost o nouă ediție a Concursului Naţional de Pescuit pentru persoanele cu deficienţe de vedere

Cea de-a 6-a ediție a Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere s-a desfășurat astăzi la Balta Zătun. Au participat 116 persoane din 31 de județe, iar la finalul competiției toți participanții s-au bucurat de bucate din pește.

„Dincolo de competiție, este un prilej de relaxare în aer liber, de socializare și de voie bună pentru acești oameni extraordinari care, prin prezența și energia lor, ne oferă tuturor o lecție de viață și de optimism.

Pentru toți cei care s-au adunat aici, fie că sunt vechi prieteni sau se află pentru prima dată la Galați, am pregătit cu multă grijă toate detaliile necesare pentru a transforma această zi într-o experiență memorabilă.

Am asigurat cazarea, masa, transportul la baza de agrement și premiile competiției, astfel încât fiecare să se poată bucura pe deplin de frumusețea și liniștea acestui loc minunat. Le mulțumesc tuturor participanților pentru că fac din această competiție un eveniment atât de special și plin de viață”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Postări asemănătoare

Pensiile ar putea ajunge cu întârziere în luna iunie

Reperul

A fost lansată platforma on-line COVID-19 Știri Oficiale

Maria Vlad Romaniţă

Se deschid cluburile de vacanță pentru copii și adolescenți la Biblioteca „V.A. Urechia”

Reperul