Reperul
Administratie Galati

A fost semnat contractul pentru finalizarea Șoselei de Centură a Tecuciului

Contractul pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat la Șoseaua de Centură a Tecuciului a fost semnat, vineri, 16 aprilie, la sediul primăriei. Valoarea contractului este de 41.735.534,38 lei fără TVA, iar sursa de finanțare o reprezintă fondurile europene nerambursabile. Contractul pentru execuția lucrărilor este de 12 de luni, iar perioada de garanție este de 60 de luni.

”În sfârșit, contractul pentru execuția celor 7 km care au mai rămas de executat la Șoseaua de Centură a fost semnat. Sunt bucuros și optimist! Asta înseamnă că în 12 luni vom circula pe acest tronson, iar beneficiile pentru oraș sunt imense. Sper într-un constructor serios, capabil, care să execute lucrări de calitate. De altfel, termenul de garanție al lucrărilor este de 60 de luni de la data finalizării.

      Le mulțumesc celor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România și fostului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, cel care a urgentat în mandatul său reluarea procedurilor pentru finalizarea Șoselei de Centură”, a precizat Lucian Costin, primarul municipiului Tecuci.

     Lucrările vor fi executate de un consorțiu format din firmele S.C. Mavgo Holding S.R.L. – S.C. Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi S.R.L. (fosta S.C. Aqua Parc S.R.L.) – S.C. BDU Maxi Construct S.R.L. – Hydrostroy AD.

Postări asemănătoare

Dănăilă, PNL, despre şefii CUP Dunărea: Încearcă să îndrepte o greşeală cu o altă greșeală şi pierd controlul asupra companiei

Reperul

2000 de copaci vor fi plantați în Galați în această toamnă

Reperul

Primăria Galați cumpără 18 tramvaie noi de la Astra Arad

Reperul