Reperul
Alegeri Braila Eveniment

A fugit cu banii pentru apă și acum candidează pentru un post de consilier local

Final de campanie agitat în comuna Ulmu, județul Brăila, unde sătenii au trimis către președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, o scrisoare de protest față de includerea pe lista de consilieri locali a lui Cristian Dota pe care îl acuză că ar fi pretins și primit de la cetățeni bani pentru rețeaua de apă, oamenii fiind nevoiți apoi să plătească și către societatea care a efectuat efectiv lucrarea.

„Prin prezenta, solicităm conducerii Partidului Social Democrat să-l retragă pe domnul Cristian Dota de pe lista de candidați pentru Consiliul Local al comunei Ulmu. Dota Cristian este cel care a dispărut cu banii oamenilor pentru lucrările de apă. În fapt, dumnealui a încasat de la cetățenii din comună câte 1800 de lei pentru lucrări de canalizare și apă curentă, deși nu avea nicio atribuție în acest sens, sătenii fiind nevoiți să mai plătească o dată către firma care a realizat lucrarea. Există 70 de plângeri în acest sens, iar dosarul este instrumentat de Poliție și Parchet”, se arată în scrisoarea semnată de mai mulți săteni din Ulmu.

„Sofica Avram, o femeie căreia Dota i-a luat banii pentru apă, a făcut infarct și a murit când a aflat că trebuie să plătească din nou pentru aceeași lucrare. Dota este în cârdășie cu primarul Marian Iconaru”, a declarat ziariștilor unul dintre semnatarii scrisorii de protest. Oamenii zic că, în principiu, nu au nimic cu PSD, dar că nu pot vota lista partidului când văd că printre candidați se află un om care a fugit cu banii lor.

Postări asemănătoare

A murit după ce a coborât în groapa cu tescovină

Maria Vlad Romaniţă

A. Dănăilă (PNL Brăila): ”PSD-ul nu denotă nimic altceva decât slăbiciune şi un nivel crescut de laşitate”

Reperul

Un plop uriaș s-a prăbușit din cauza vijeliei

Maria Vlad Romaniţă