Reperul
Social

A început Cupa ”Danubius”

În perioada 14-17 iunie, la Galați se desfășoară Cupa “Danubius”, o competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor. S-au înscris peste 150 de persoane, din 18 județe, precum și din Republica Moldova. Prezent în cadrul emisiunii ”Interviurile Reperul TV”, Vasile Cristea, președintele Asociației Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați, s-a arătat nerăbdător de organizarea ediției de anul acesta, mai ales că este pentru prima dată după pandemia generată de noul coronavirus când participanții se vor întâlni fizic.

”Organizăm ediția a 28-a a Cupei Danubius care implică mai multe probe sportive: pescuit sportiv, aruncarea suliței, aruncarea greutății, power lifting, aruncarea greutății din poziția culcat pe bancă specială și tir cu arcul. Este o mare bucurie faptul că organizăm Cupa Danubius și abia așteptăm să ne reîntâlnim. Nu este vorba numai despre sport. Aici se spun povești, se află povești, încep povești de dragoste. Din anul 1992 când s-a înființat Asociația, datorită acestor întâlniri, s-au format aproape 20 de cupluri care rezistă și astăzi. Și mă refer la persoane care se aflau în județe diferite- Galați-Arad, Lugoj-București, Timișoara – Iași.  Singura noastră temere în ceea ce privește ediția de anul acesta a Cupei Danubius este în legătura cu vremea, dar sunt sigur că vom avea vreme bună, cum am avut întotdeauna la Galați”, a declarat la Reperul TV, Vasile Cristea, președintele Asociației Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați .

Evenimentul este organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați și susținut financiar de către Consiliul Județean.   

Postări asemănătoare

A început construcția celei mai mari nave de cercetare de pe apele interioare ale U. E.

Reperul

Comunicat de presă: Conferința “Youth Matter. Speak Out Loud”

Reperul

Încă o școală din județul Galați începe cursurile on-line din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă