Reperul
Administratie Galati

A început reabilitarea conductei de apă potabilă din zona străzilor A. Iulia – Călimănești – Olănești – Călugăreni

Operatorul Regional APA CANAL S.A. Galați a dat ordinul de începere a lucrărilor de investiții din cadrul proiectului „Reabilitare rețea apă potabilă Dn 200mm – Dn 100mm str. Alba Iulia – Călimănești – Olănești – Călugăreni, bloc L7, P7A, L6, L5A, L4A, L3A, K8, K9A, K4A, P2A, K6, L2A, K10A”, inclusiv branșamentele acestora.

Potrivit reprezentanților APA CANAL S.A. Galați: „Se vor monta 𝟭.𝟰𝟲𝟱 𝗺 𝗰𝗼𝗻𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗼𝗶, în tunel tehnic vizitabil și/sau în canivou de protecție nevizitabil. În rețeaua de distribuție apă potabilă se va monta țeavă de polietilenă de înaltă densitate PE 100 SDR17, Pn 10, în gama De 200mm (360 m), De 110mm (725 m), îmbinarea realizându-se prin electrofuziune. De asemenea, toate branșamentele se vor înlocui cu țeavă de polietilenă, în gama De 90mm (40 m), De 63mm (cca. 340 m).

În scopul diminuării impactului asupra populației și traficului din zonă, lucrările se vor executa pe tronsoane. Acestea vor fi scoase pe rând din funcțiune, în timpul intervențiilor la rețea, fiind prevăzute în acest scop vane de închidere montate în cămine, iar pentru golirea conductelor – vane de golire (𝟲𝟰 𝘃𝗮𝗻𝗲 în total). Pe rețeaua de alimentare cu apă se vor monta 𝟴 𝗵𝗶𝗱𝗿𝗮𝗻𝘁𝗶 subterani, cu protecție la rupere, din fontă ductilă Dn 80mm Pn > 10bar”.

Valoarea investiției este de 625.000 lei. Lucrările vor fi executate de către DICATYMET S.R.L. Investiția este realizată din profit reinvestit și are ca scop îmbunătățirea calității și siguranței serviciului de alimentare cu apă prestat clienților din municipiul Galați.

Postări asemănătoare

10% reducere din taxe și impozite, dacă sunt achitate până luni, 1 aprilie

Reperul

Delapidarea de peste 500.000 de lei a avut loc la Şcoala nr. 18. Primăria este pregătită să se constituie parte civilă

Proiect care învață mediul de afaceri să propună politici publice

Reperul