Reperul
Braila Eveniment

A înjunghiat un bărbat, apoi a furat o mașină, a lovit doi oameni pe centura Brăilei și a intrat cu ea într-un grup de pietoni la Brăila Mall

* Șapte persoane au fost rănite la mall, dintre care cinci sunt adulți și doi sunt minori * Cei doi pietoni răniți pe centură sunt șoferi Braicar * Tânărul este băut, a arătat etilotestul *

Clipe de panică la mall-ul din Brăila, după ce un individ, probabil drogat, spun martorii, a intrat în plin cu mașina în ușile de acces în clădire, rănind mai multe persoane. Anterior, el înjunghiase un bărbat la Cazasu și lovise doi pietoni pe centura Brăilei.

“Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior, acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în doi pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, a precizat IPJ Brăila, prin purtătorul de cuvânt.

La mall s-au deplasat echipaje SMURD, ambulanțe, polițiști și jandarmi. Șapte persoane au fost rănite la mall, dintre care cinci sunt adulți și doi sunt minori de 11 și 13 ani. Dintre răniți, unul a fost preluat de SMURD și patru au fost preluați de ambulanțe și transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Brăila.

În ceea ce îi privește pe cei doi pietoni răniți pe centură, aceștia sunt șoferi ai societății Braicar. Ei se aflau în parcarea instituției, iar tânărul a intrat intenționat cu mașina în ei, după cum au declarat martorii.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,37 mg/l.

Postări asemănătoare

Tecuci | Scandalagiu oprit cu focuri de armă

Proxenet reținut

Maria Vlad Romaniţă

Scandal la grădiniță

Maria Vlad Romaniţă