Reperul
Eveniment Politic

A. Ioniță (Președinte Forța Dreptei, Brăila): „CIOLACU RĂZGÂNDACU’!”

„Soluții luate pe genunchi, de un amatorism care lasă să se vadă mai mult decât nepriceperea primului ministru”, asa a caracterizat Antoneta Ioniță deciziile recente ale premierului Marcel Ciolacu. Liderul filialei brăilene a partidului Forta Dreptei a criticat într-un comunicat de presă „răzgândelile” primului ministru.

În prima parte a acestui an, Ciolacu declara sus și tare că nu vor fi mărite taxele și impozitele, mai ales într-o perioadă de criză. Se adresa antreprenorilor și le vorbea despre «dialog în spațiul public cu toți actorii sociali și cu tot mediul de afaceri pentru că trebuie să avem o perspectivă pe termen mediu și lung». Ce înseamnă pentru premier termen mediu și lung? Doar 4 luni! După numai patru luni a crescut taxele și impozitele fără consultarea mediului de afaceri, ștergând cu buretele ceea ce declarase anterior”, a transmis președintele Forța Dreptei Brăila, care a remarcat și declarațiile contradictorii legate de podul de la Brăila: «Sunt onorat să celebrăm astăzi munca serioasă și de bună calitate! », a spus Marcel Ciolacu la inaugurarea podului peste Dunăre. La doar patru luni distanță, aflăm că cei de la CNAIR nu vor recepționa acest pod până când toate neconformitățile nu vor fi înlăturate. În acest moment, revendicările pe care CNAIR le are către constructor sunt undeva la peste 80 milioane de lei”.

Antoneta Ioniță consideră deciziile contradictorii ale primului ministru referitoare la folosirea plăților cash un „apogeu al amatorismului guvernamental”: „Întâi ne-a bulversat cu măsurile fiscale prin care nu mai puteam să folosim cash, ci doar să facem tranzacții prin intermediul băncilor. «S-a terminat cu banii făcuţi uşor din evaziune fiscală! Vă spun cu toată responsabilitatea – de astăzi, s-a terminat cu dubla măsură!», spunea Marcel Ciolacu. Zilele trecute, «răzgândacul» a dat-o la întors: «Toate limitele actuale de cash vor fi menținute. Economia noastră nu e încă pregătită să funcționeze cu mai puțin numerar» (…). Un lucru e cert: dacă a urmărit activitatea de prim ministru a lui Marcel Ciolacu, cu gafele, bâlbele și «răzgândelile» sale, sunt sigură că Viorica Dăncilă e foarte fericită”, a mai adăugat Antoneta Ioniță.

Postări asemănătoare

Adrian Tabarac a renunțat la funcția de consilier local

Reperul

(VIDEO) Victor Paul Dobre vrea pensie specială

Reperul

Val de acuzații la adresa managerului Spitalului Județean de Urgență Brăila

Reperul