Reperul
Eveniment Galati

A murit electrocutat pe un stâlp de înaltă tensiune

Un bărbat a murit electrocutat pe un stâlp de înaltă tensiune. Accidentul s-a produs duminică dimineață în localitatea Independența.

Un bărbat care efectua lucrări la înălțime, pe un stâlp de înaltă tensiune s-a electrocutat. Primele infprmații în acest caz arată că bărbatul era electrician autorizat, dar nu este clar pentru cine efectua lucrări în momentul producerii accidentului.

Echipaje SMURD, ale pompierilor și Ambulanței au intervenit încercând să salveze viața victimei.

„Am fost solicitați la Independența, alături de un echipaj SMURD, pentru un bărbat electrocutat. Echipajul nostru nu a putut decât să constate decesul victimei prin electrocutare. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani “, a declarat dr, Mihai Polinschi, director Serviciului de Ambulanță Galați.

Un echipaj al pompierilor cu autoscara și muncitori de la Electrica au intervenit pentru a coborî de pe stâlp trupul neănsuflețit care a fost transportat la Seviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Postări asemănătoare

Accidente pe bandă rulantă, în Galați

Maria Vlad Romaniţă

A uitat portofelul cu 6 000 lei pe o bancă, dar un pensionar l-a dus la poliție

Maria Vlad Romaniţă

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: Klaus Iohannis este garanția faptului că România poate face pasul către normalitate. A folosit fiecare pârghie constituțională ca să blocheze PSD!

Reperul