Reperul
Eveniment Politic

A. Popa (PNL Brăila), către F. Chiriac (PSD Brăila): Treziți-vă la realitate!

Relațiile dintre PNL și PSD Brăila nu sunt nici pe departe amiabile, ca în coaliția de la guvernare, iar contrele dintre membrii celor două formațiuni politice apar cel puțin o dată pe săptămână. Un nou schimb de replici a apărut astăzi din partea deputatului liberal Alexandru Popa, care a fost acuzat de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, că ar fi intervenit la diverse ministere pentru a bloca unele proiecte propuse de administrația brăileană.

”Este evident pentru orice om întreg la minte că nu pot influența eu deciziile luate de un minister. Nu este evident și pentru domnul Chiriac, care mai are puțin și o să mă acuze că am blocat dezvoltarea județului în ultimii 30 de ani, de când Brăila este condus de partidul său.

Este o acuzație de doi lei, în stilul domnului Chiriac. Dacă nu găsește nimic de care să se lege, inventează. Și stă și prost cu imaginația, când e vorba de inventat. (…) Ideea că aș merge eu la vreun minister ca să cer să nu se acorde finanțare unui proiect al județului Brăila este absurdă.

Și mai e ceva: ultima dată când am verificat, PSD era la guvernare. Domnul Chiriac vorbește de parcă PNL ar fi la guvernare și bieții de ei, PSD-iștii, ar fi în opoziție.

Domnule Chiriac, treziți-vă la realitate! Ce vreți să spuneți, că eu sunt mai puternic decât organizația PSD Brăila, că eu am mai multă influență la centru decât organizația PSD Brăila”, se întreabă retoric deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila. 

Postări asemănătoare

Prof. Dr. A. Nechita (PSD Galați): ”Vreau să-mi fac meseria în condiții oneste, performante”

Reperul

Antoneta și Sorin Ioniță au demisionat din PNL

Reperul

Un gălățean la Guvern

Reperul