Reperul
Eveniment Politic

A.Popa (PNL Brăila): ”Compania CUP a fost politizată în așa hal, încât a ajuns un adevărat sediu PSD”

Liberalul brăilean face referire la un caz recent, în care o fetiță de 4 ani a căzut într-o canalizare fără capac din oraș, iar directorul tehnic al CUP Dunărea Brăila, Ionel Pătrașcu, a dat public un răspuns jenant, solicitând să nu mai fie bătut la cap cu asemea nimicuri, din punctul său de vedere. Reacția acestuia a stârnit un val de reacții și din partea primarului Marian Dragomir și a președintelui CJ Brăila, Francisk Chiriac, care i-au solicitat demisia directorului tehnic. Insă, tocmai această reacție a șefilor administrației locale i se pare liberalului mai mult decât penibilă:

”Bătaie de joc la adresa brăilenilor din partea președintelui Consiliului Județean, Iulian Francisk Chiriac și a primarului Marian Dragomir, care au descoperit abia acum că sunt necesare schimbări în conducerea CUP Dunărea, deși această companie funcționează ca un stat în stat de foarte mulți ani. A fost nevoie să se întâmple un accident, să cadă un copil de 4 ani într-o canalizare capac, iar directorul tehnic Ionel Pătrașcu să trateze situația cu mare nesimțire și totul să ajungă în presa centrală, pentru ca cei doi PSD-iști să-și dea seama că e nevoie de niște schimbări.

Culmea este că domnul președinte Chiriac recunoaște cu nonșalanță că era nevoie de o schimbare „nu de acum, ci de foarte mult timp; de vreo 2-3 ani de zile”. Ne ia de proști sau ce?Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean, în care cei de la PSD sunt „stăpânii”, sunt acționari la CUP Dunărea. Cine i-a ținut pe șefii CUP în funcție, deși de-a lungul anilor au fost atâtea nemulțumiri ale brăilenilor legate de calitatea serviciile CUP, de prețul apei, de umflarea nejustificată a facturilor, de faptul că cetățenii sunt obligați să plătească apa de ploaie și mai mult, o plătesc chiar și când nu plouă, de faptul că în unele localități s-a dovedit că apa potabilă nu e chiar potabilă, de atitudinea celor de la CUP Dunărea față de clienți?”, a comentat Popa.

Acesta a mai adăugat că, din punctul său de vedere, sediul CUP Dunărea poate fi confundat lejer cu sediul de partid al PSD Brăila:

”Bătaie de joc pe toată linia – din partea PSD-iștilor cu sau fără carnet de partid de la CUP Dunărea și a PSD-iștilor din fruntea Primăriei și a Consiliului Județean!  Compania CUP a fost politizată în așa hal, încât a ajuns un adevărat sediu PSD, în care sunt angajați pe pile membri PSD cu carnet de partid și rudele lor, dar și cunoștințe ale acestora, care n-au carnet de partid, dar sunt fideli PSD, care le-a dat o pâine de mâncat. Să ne mai mirăm că și calitatea serviciilor CUP este cea care este, dacă principalul criteriu după care se fac angajările este să fii PSD-ist sau să ai un PSD-ist care te susține?

Să ne mai mirăm că cei care conduc CUP Dunărea își permit să se comporte așa cum se comportă cu clienții lor, simpli cetățeni, dacă își permit să se comporte așa cu un ziarist care îi anunță de un accident căruia i-a căzut victimă un copil? Primarul și președintele Consiliului Județean vorbesc de lipsă de empatie, de lipsă de omenie, când e vorba de reacția directorului tehnic Pătrașcu atunci când a aflat de fetița care a căzut în canalizarea fără capac. Ce lipsă de empatie, ce lipsă de omenie? E nesimțire în toată regula! El n-a dat doi bani pe suferința unui copil și ei, cu toții, cei din conducerea CUP, nu dau doi bani pe noi, cei care le plătim bani mulți pentru niște servicii de proastă calitate.

Tot ce se întâmplă la CUP Dunărea este responsabilitatea PSD. PSD a pus în funcție actuala conducere de „dinozauri”, inclusiv pe domnul Pătrașcu, ce nu este membru PSD, dar a fost plantat acolo de un dinozaur PSD, fiindcă se ajută între ei, ca să-și asigure supraviețuirea cât mai mult timp posibil. PSD i-a ținut în funcție, PSD le-a asigurat spatele, de-aia au ei tupeul să se comporte așa cum se comportă și să-și bată joc de brăileni așa cum o fac de ani de zile. Tot ce se face la CUP Dunărea se face cu binecuvântarea PSD”, a mai adăugat președintele PNL Brăila.

Postări asemănătoare

Gălăţenii au plecat în coloană, cu maşini personale şi chiar cu un autocar, pentru a protesta diseară la Bucureşti

Maria Vlad Romaniţă

Parlamentarii PNL de Brăila nu au votat “bugetul rușinii naționale”

Reperul

După moțiunea lui Orban, liberalii brăileni sprijină și moțiunea lui Cîțu

Reperul