Reperul
Interviu Politic

A. Popa (PNL Brăila): ”Eu cu administrația PSD nu am avut nicio înțelegere de niciun fel și nici nu vreau să am”

Președintele filialei brăilene a Partidului Național Liberal, deputatul Alexandru Popa, este hotărât să nu aibă nicio colaborare, la nivel local, cu PSD. Deși la nivel național se conturează tot mai mult o alianță între PNL și PSD, pentru formarea noului guvern, Alexandru Popa a susținut la Reperul TV că la Brăila nu va exista nicio colaborare cu PSD nici official și nici neoficial. Mai mult, Popa susține că a ”curățat” PNL Brăila de PSD-iștii infiltrați.

”În momentul în care am ieșit președinte, acești PSD-iști infiltrați nu au mai fost la sediul partidului (n.r. sediul PNL Brăila). Probabil și-au dat seama că drumul pe care îl urmez eu și întreaga echipă pe care o reprezint e unul drept și onest și nu avem înțelegeri pe sub masă. Eu cu administrația PSD nu am avut nicio înțelegere de niciun fel și nici nu vreau să am”, a declarat Alexandru Popa la Reperul TV.

De când conduce filiala brăileană a Partidului Național Liberal, Alexandru Popa nu s-a sfiit să arate cu degetul spre Vasile Varga și Vasile Cortez, despre care a afirmat că sunt ”PSD-iști infiltrați”

”Să se ducă să se înscrie direct la PSD (n.r. Vasile Varga și Vasile Cortez). Este mai simplu și pentru dumnealor, nu mai stau ascunși, pot fi pe față”, a mai adăugat Popa la Reperul TV.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Boboc, secretar de stat în Ministerul Muncii, Alexandru Popa își menține poziția pe care a adoptat-o împreună cu alți liberali brăileni, aceea de a-i retrage sprijinul politic. La vremea respectivă, Boboc a declarat că va renunța la funcția din Guvern, dacă se va ajunge la retragerea sprijinului politic, însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

”E cuvântul lui, nu-i al meu. Sunt cuvântul și onoarea dumnealui. Dacă se va forma noul guvern, vom începe noi negocieri pentru posturile de secretari de stat în fiecare filială, iar domnul Cătălin Boboc nu va mai fi propunerea filialei brăilene. Nu că spun eu și că vreau eu, așa vor toți colegii mei”, a subliniat Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Postări asemănătoare

DEMISIE | Directorul societății „Gospodărire Urbană” a demisionat la cererea primarului

Reperul

Şoferi şi motociclişti din Galaţi şi Brăila au plecat la marşul auto „Moldova vrea autostradă”, din Capitală – GALERIE FOTO

Expoziția de materiale electorale „1 Aprilie – Ziua Politicianului”, vernisată în foaierul Dramaticului

Maria Vlad Romaniţă