Reperul
Eveniment Politic

A. Postică (USR-PLUS): ”România merită un nou premier reformator”

Vicepremierul Dan Barna și cei șase miniștri USR-PLUS din Guvernul Florin Cîțu și-au prezentat demisiile. Astfel, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, ministrul Transporturilor, ministrul Sănătății, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, ministrul  Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și vicepremierul au plecat din Guvern. Postul de ministru al Justiţiei a rămas deja vacant după revocarea lui Stelian Ion.

Președintele USR-PLUS Galați, senatorul Andrei Postică a declarat în exclusivitate pentru Reperul.ro: ”România merită un nou premier reformator care înțelege cu adevărat ce înseamnă colaborare, respect față de cetățeni și față de partenerii de guvernare. Un premier care înțelege noțiunea de echipă, fără manifestări totalitariste. Şi care înțelege că misiunea lui principală e să apere interesele cetățenilor, nu interesele lui, personale. Este extrem de important ca dezvoltarea României să fie făcută pe bazele echității și transparenței, iar Justiția să fie independentă și eficientă. Modul în care Florin Cîțu înțelege să exercite funcția de prim-ministru este în totală contradicție cu aceste principii”. 

Reacţia miniștrilor USR-PLUS vine în urma constatării că nu-şi pot impune calendarul moţiunii de cenzură, cea depusă vineri.

Postări asemănătoare

Bătălia pentru Galați, faza pe cifre

Sorin Rugină

A.Popa (PNL Brăila): ”Nu susțin niciun fel de alianță între PNL și PSD. Îmi depun mandatul dacă se ajunge la așa ceva”

Reperul

Ioniță: Din cauza prețurilor prohibitive, unii pacienți din România nu mai au acces la tratament

Reperul