Reperul
Eveniment Galati

A venit la serviciu în timpul liber ca să fure motorină de la utilajul pe care lucrează – VIDEO

* Autorul furtului este un brăilean care lucrează în Galați, la o firmă ce execută lucrări de reabilitare a drumurilor *

Patru persoane din Brăila, cu vârste cuprinse între 29 ani şi 45 ani, au fost depistate de jandarmii gălăţeni cu motorină sustrasă din rezervoarele utilajelor parcate într-o zonă aflată la periferia municipiului Galaţi. Cele patru persoane s-au ales cu dosar penal.

„Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie a observat un autoturism înmatriculat în judeţul Brăila care părăsea incinta poligonului auto, situat în cartierul Barboşi. După aproximativ o oră, jandarmii au remarcat acelaşi vehicul întorcându-se în incinta poligonului auto, din care a ieşit după câteva minute, cu farurile stinse. Întrucât în zonă erau parcate utilajele unei societăţi care execută lucrări la infrastructura rutieră, jandarmii gălăţeni au oprit autovehiculul, iar în urma efectuării controlului au fost găsite trei bidoane cu motorină, depozitate în portbagaj. După verificările efectuate cât şi din declaraţia unuia dintre ocupanţii maşinii, jandarmii au aflat despre faptul că acesta este angajat al societăţii care are maşinile de lucru parcate în incinta poligonului auto, iar motorina a sustras-o din rezervorul utilajului pe care lucrează şi a depozitat-o într-un loc ferit, cu intenţia de a o transporta, ulterior. La ora 21:00, acesta împreună cu ocupanţii autoturismului au venit să ia motorina, însă, datorită traficului aglomerat au hotărât să se întoarcă la o oră târzie”, a comunicat Jandarmeria gălățeană.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă, cercetările fiind continuate de poliţişti. Cantitatea de 40 litri de motorină a fost predată părţii vătămate.

Sursă imagini: IJJ Galați

Postări asemănătoare

Fast food închis | Invazie de gândaci

Maria Vlad Romaniţă

Scandal în carantină

Maria Vlad Romaniţă

18 percheziţii pentru destructurarea unei reţele de traficanți cu ţigări

Maria Vlad Romaniţă