Reperul
Eveniment Galati

A vrut să se împace cu iubita, dar i-a spart ușa

Un scandal izbucnit într-un apartament din Tecuci a făcut necesară trimiterea unui echipaj de jandarmerie. Odată ce au ajuns, jandarmii au dat peste  un bărbat în vârstă de 22 ani care se afla în apartamentul fostei iubite  și provoca scandal deși ar fi venit de fapt să se împace cu  femeia.

”În urma verificărilor efectuate și din declarația reclamantei a rezultat faptul că bărbatul a venit la aceasta cu intenția de a se împăca și întrucât femeia nu a vrut să îi deschidă ușa, bărbatul a distrus-o și a pătruns în apartament, fără acordul ei. Totodată, la rugămințile femeii, bărbatul a refuzat să părăsească locuința și a amenințat-o permanent. Bărbatul a fost scos afară din apartament de către jandarmi și condus la sediul poliției, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu”, a precizat Cătălin Badin,IJJ Galati.

În acest caz,cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Tecuci. 

Postări asemănătoare

Asistenții sociali, obligați să facă dovada unui test negativ, a trecerii prin boală sau a vaccinării

Reperul

CNAIR: Infiltrațiile la Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila nu-i afectează structura și nu pun în pericol finalizarea lucrărilor

Reperul

Galați | Focar de pestă porcină africană la Negrilești. Aproape 500 de animale vor fi ucise