Reperul
Eveniment Galati

Accident cu doi răniți

Trei autoutilitare de mare tonaj au fost implicate într-un accident rutier în această dimineață, pe DE 581 – Varianta municipiul Tecuci. În urma impactului, doi dintre șoferi au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Anton Cincu din Tecuci.

”Polițiștii din cadrul  Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul București, a condus o autoutilitară din direcția localității Cosmești către Munteni, iar la km. 1+700, nu ar fi păstrat o distanță suficientă și ar fi intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în același sens de mers de un bărbat în vârstă de 28 ani, din oraș Panciu, județul Vrancea.

Ca urmare a acestui impact autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui.

A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani și cel de 48 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Incendiu de vegetație aproape de vamă

Reperul

Dr. Liliana Baroiu, medic primar boli infecțioase la Spitalul “Sf. Cuvioasa Parascheva Galați”: “Am tratat până acum la Galați peste 1000 de paciențicu Hepatita C. De luni, vom prelua pacienții care au dosare gata făcute și vom reîncepe terapiile”

Reperul

Percheziții ample în Galați

Maria Vlad Romaniţă