Reperul
Eveniment Galati

Accident cu mireasă trimisă la Urgențe din cauza unui șofer băut

* Ea fusese ”furată” de la nuntă și se afla într-un taxi care a fost lovit de o mașină condusă de bărbatul băut *

Taxiul în care se afla o mireasă de 37 de ani, care se pare că fusese ,,furată” de la nuntă, a fost lovit, duminică, la prima oră a dimineții, de o altă mașină, al cărei șofer era sub influența băuturilor alcoolice.

,,Un bărbat în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii pe strada Frunzei, ajuns la intersecția cu strada Prelungirea Brăilei, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a lovit un taxi la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma impactului a fost rănită o femeie de 37 de ani, din Galați, pasageră pe bancheta din spate a taxiului. Femeia a fost transportată la spital. Șoferul de 22 de ani avea la testarea cu etilotestul 0,36 g/l alcool pur în aerul expirat. Deocamdată se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Mireasa a fost transportaă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, a primit îngrjiri medicale, avea leziuni la una dintre mâini, dar nu a rămas internată, ci s-a întors mai apoi la nuntă.

Sursa foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

UPDATE: Şoferiţa care a provocat accidentul de la Baldovineşti şi fiul acesteia, în stare critică. Bilanţul final – nouă victime

Reperul

Amendați pentru că nu au stat în autoizolare

Maria Vlad Romaniţă

Moartea suspectă a unui om al străzii din Tecuci a fost crimă, au stabilit anchetatorii