Reperul
Eveniment Galati

Accident cu trei răniți în Galați

Accident grav, seara trecută, pe bulevardul George Coșbuc, la intersecția cu strada Aurel Vlaicu. Trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. 

”La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 64 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coșbuc, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un un tânăr de 19 ani, din comuna Ivești, județul Galați. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a altor trei tineri, unul dintre aceștia cu vârsta de 20 ani, iar ceilalți doi cu vârsta de 19 ani, ce se aflau pasageri în cel de-al doilea autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, pentru investigații medicale suplimentare. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ și au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează I.P.J. Galați.

Foto: Facebook/ GDSG

Postări asemănătoare

Impact cu un tir la intersecția DN2B cu DN25

Maria Vlad Romaniţă

Dr. Liliana Baroiu, medic primar boli infecțioase la Spitalul “Sf. Cuvioasa Parascheva Galați”: “Am tratat până acum la Galați peste 1000 de paciențicu Hepatita C. De luni, vom prelua pacienții care au dosare gata făcute și vom reîncepe terapiile”

Reperul

Accident cu 4 victime pe strada Ștefan cel Mare

Maria Vlad Romaniţă