Reperul
Eveniment Galati

Accident cu trei victime în Galați

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, din cauza unui șofer băut care nici nu deținea permis de conducere. Evenimentul s-a petrecut la intersecția străzilor Lozoveni cu Bucovinei. Polițiștii rutieri care au ajuns la locul accidentului au stabilit că un conducător auto în vârstă de 30 ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lozoveni, dinspre strada Al. Măcelaru, la intersecția cu strada Bucovinei, a efectuat viraj la stânga pe aceasta cu direcția de deplasare către strada Rizer, iar în curbă, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă pătrunzând pe trotuar, lovind cu partea din față un copac, după care a fost proiectat cu partea din spate în gardul unui imobil.

”În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui bărbat de 32 ani, pasager dreapta față și vătămarea corporală ușoară a unei adolescente de 17 ani, pasageră pe bancheta din stânga spate.

Bărbatul de 30 ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a stabilit, de asemenea că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicul.

Toate cele trei persoane au fost conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cazul conducătorului auto.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, Conducerea unui vehicul fără permis de conducere și Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Impact cu opt victime

Maria Vlad Romaniţă

Dosarul cu șină va fi interzis la stat

Reperul

Rata de infectare cu COVID-19 a depășit 6 la mie, la Brăila

Reperul