Reperul
Eveniment Galati

Accident grav pe DN 25

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, este în stre gravă, duă ce căruța în care se afla a fost izbită în plin de un autoturism condus regulamentar.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârsta de 66 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, când a ajuns în interiorul localității Vameș, la km 44 plus 500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus și era condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu.

În urma impactului, bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, acesta fiind preluat de echipajele medicale sosite la fața locului în stare de inconștiență. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier este blocat pe DN 25, însă polițiștii au direcționat autovehicule aflate în tranzit pe o rută ocolitoare prin interiorul localității, urmând a fi reluat după ce se va finaliza cercetarea la fața locului și degajarea părții carosabile”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Imagini cu agresorul din Parcul Viva

Maria Vlad Romaniţă

Galați | Incendiu la bordul unei nave (VIDEO)

Reperul

Crucile de gheaţă pentru Bobotează sunt gata

Maria Vlad Romaniţă