Reperul
Eveniment Galati

Accident mortal pe DN 26, la Vânători

* Un șofer în vârstă de 67 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a vrut să vireze la stânga, peste linia continuă, și a lovit un autoturism care a fost proiectat pe sensul opus, unde a lovit o altă mașină * În urma impactului, unul dintre șoferii nevinovați și-a pierdut viața *

Accidentul a avut loc în această dimineață, în apropierea localității gălățene Vânători. Din primele date ale anchetei a reieșit că un bărbat în vârstă de 67 de ani, care circula la volanul unei autoutilitare dinspre Galați spre Vânători, a vrut să vireze la stânga, peste linia continuă, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care circula dinspre Vânători spre Galați. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, unde a lovit un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.

”Din accident a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea ușoară a șoferului de 67 de ani. S-a deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferii implicați în accident nu consumaseră alcool.

Sursa foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

Strada Domnească devine pietonală în weekend

Reperul

Controale la persoanele izolate la domiciliu din cauza suspiciunii de Coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Doi bărbaţi s-au ales cu arsuri într-un incendiu care a făcut scrum o maşină într-un service auto

Maria Vlad Romaniţă