Reperul
Eveniment Galati

Accident mortal petrecut în comuna Grivița

Un bărbat de 36 de ani a murit noaptea trecută după ce a fost izbit de o mașină condusă de un șofer băut. Accidentul s-a petrecut pe DJ 254, în interiorul comunei Grivița, din județul Galați.

”Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Badalan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Două fete de 13 ani, dispărute fără urmă

Maria Vlad Romaniţă

Consiliul Naţional al Elevilor: Subfinanţarea cronică a învăţământului din România are efecte devastatoare

Reperul

MApN prelungește cu două săptămâni campania de recrutare a rezerviștilor voluntari

Reperul