Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Tânărul fără permis care a furat o maşină şi a lovit o alta pe Faleză, lăsat sub control judiciar

UPDATE – Magistraţii Judecătoriei Galaţi nu au acceptat cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care solicitau arestarea preventivă a tânărului de 21 de ani care, seara trecută, a provocat un accident violent pe Faleza Superioară a Dunării. Tânărul a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Amintim că tânărul de 21 de ani, fără permis de conducere, a furat maşina unchiului său şi a lovit o alta, parcată pe Faleza Dunării, distrugându-le pe amândouă.


* La spital, tânărul, de doar 21 de ani, a devenit violent cu polițiștii şi le-a spus că e consul și că îi duce la curtea supremă *

Accident pe Faleza Superioară a Dunării produs de un tânăr de 21 de ani din Galați. Tânărul, care nu avea permis de conducere, i-a furat unchiului mașina de sub nas și a plecat cu ea la plimbare. Proprietarul mașinii de lux le-a spus oamenilor legii că a lăsat motorul pornit. Așa a reușit nepotul său să fugă cu mașina. Însă acesta nu a  reușit să se plimbe prea mult pentru că a intrat într-o altă mașină, parcată pe Faleza Dunării.

În urma impactului, tânărul de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărului i-au fost prelevate probe biologice pentru că era foarte agitat și oamenii legii trebuie să afle dacă acesta a consumat substanțe psihotrope.

La spital, tânărul a devenit violent cu polițiștii şi le-a spus că e consul și că îi duce la curtea supremă. A refuzat să fie internat și operat, chiar dacă avea nevoie de asta.

Oamenii  legii au deschis o anchetă în acest caz și îl cercetează pe tânărul de 21 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

FB_IMG_1518542627696

vlcsnap-2018-02-13-21h05m47s120

Postări asemănătoare

Consiliul Național al Elevilor, despre restructurarea ARACIP: Actul de evaluare a calității din școli nu va mai fi unul autonom și obiectiv

Reperul

Cum arată noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul de Urgență Galați

Reperul

Piroman arestat preventiv

Maria Vlad Romaniţă