Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Tânărul fără permis care a furat o maşină şi a lovit o alta pe Faleză, lăsat sub control judiciar

UPDATE – Magistraţii Judecătoriei Galaţi nu au acceptat cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care solicitau arestarea preventivă a tânărului de 21 de ani care, seara trecută, a provocat un accident violent pe Faleza Superioară a Dunării. Tânărul a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Amintim că tânărul de 21 de ani, fără permis de conducere, a furat maşina unchiului său şi a lovit o alta, parcată pe Faleza Dunării, distrugându-le pe amândouă.


* La spital, tânărul, de doar 21 de ani, a devenit violent cu polițiștii şi le-a spus că e consul și că îi duce la curtea supremă *

Accident pe Faleza Superioară a Dunării produs de un tânăr de 21 de ani din Galați. Tânărul, care nu avea permis de conducere, i-a furat unchiului mașina de sub nas și a plecat cu ea la plimbare. Proprietarul mașinii de lux le-a spus oamenilor legii că a lăsat motorul pornit. Așa a reușit nepotul său să fugă cu mașina. Însă acesta nu a  reușit să se plimbe prea mult pentru că a intrat într-o altă mașină, parcată pe Faleza Dunării.

În urma impactului, tânărul de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărului i-au fost prelevate probe biologice pentru că era foarte agitat și oamenii legii trebuie să afle dacă acesta a consumat substanțe psihotrope.

La spital, tânărul a devenit violent cu polițiștii şi le-a spus că e consul și că îi duce la curtea supremă. A refuzat să fie internat și operat, chiar dacă avea nevoie de asta.

Oamenii  legii au deschis o anchetă în acest caz și îl cercetează pe tânărul de 21 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

FB_IMG_1518542627696

vlcsnap-2018-02-13-21h05m47s120

Postări asemănătoare

SCANDAL ÎN PNL BRĂILA! CAPII DE LISTĂ PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE, PUTERNIC CONTESTAȚI

Reperul

Întâlnire importantă pentru creșterea capacității de transport a cerealelor din Ucraina

Reperul

Cod galben de furtună și grindină pentru Galați și Brăila

Reperul