Reperul
Eveniment Galati

Accident soldat cu cinci răniți aproape de Gârboavele

* În urma acestui accident, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, între aceștia numărându-se doi copii și o adolescentă *

Accident de circulație duminică, pe DN 24D, în zona Gârboavele, pe drumul ce duce spre Cuca. Mai multe echipaje de urgență au intervenit după ce un Audi și un VW Polo au intrat în coliziune. ,,Am acordat asistență medicală unei adolescente de 16 ani, prezenta o suspiciune de fractură de bazin. Au mai fost afectați și doi copii, două fete de 6 și 10 ani, care au suferit contuzii și escoriații, și un tânăr de 23 de ani, policontuzionat. A mai primit îngrijiri medicale la locul accidentului și un bărbat de 63 de ani, dar acesta a refuzat transportul la spital”, a spus dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galați.

Polițiștii au tras primele concluzii. ,,Pe DN 24D, în zona Gârboavele, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele verificări a reieşit faptul că şoferul unui autoturism care ieşea de pe un drum lăturalnic a pătruns pe DN24 D şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla într-o depăşire”, a spus scms Iulian Ungur, de la IPJ Galaţi.

Cei doi șoferi nu consumaseră alcool. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

Sursa foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

(VIDEO) Un tir a derapat din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Maria Vlad Romaniţă

A fost clasat dosarul în care 2 polițiști erau acuzați că nu au ajutat o minoră plină de sânge

Maria Vlad Romaniţă

Două persoane rănite, în urma coliziunii dintre un autobuz și o autoutilitară

Maria Vlad Romaniţă