Reperul
Eveniment Galati

Accident soldat cu trei victime între Smârdan și Schela

* Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care, la o întoarcere, nu i-a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar *

Doi bărbați și o femeie au fost victimele unui accident de circulație ce a avut loc marți seara între localitățile Smârdan și Schela din județul Galați. ,,Primele date ale anchetei arată că un conducător auto, în vârstă de 61 de ani, care se afla la volanul unui autoturism și circula dinspre Smârdan către Schela, în dreptul km 65, a intrat într-un refugiu de pe marginea drumului pentru a întoarce mașina. La reintrarea pe șosea nu s-a asigurat și a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un șofer de 20 de ani, autoturism care circula regulamentar, în aceeași direcție de mers. În urma impactului, cea de-a doua mașină a fost proiectată în șanț și au fost răniți ambii șoferi, dar și o pasageră în vârstă de 51 de ani din cea de-a doua mașină”, a  declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgență.

Circulația a fost parțial blocată în zonă până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șoferii implicați în accident nu au consumat alcool.

Sursa foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

Incendiile de vegetație au făcut prăpăd în ultimele două zile

Maria Vlad Romaniţă

Șase persoane în carantină la Brăila

Reperul

Jandarmi amenințați

Maria Vlad Romaniţă