Reperul
Eveniment

Această bătrână nu e de găsit de mai bine de trei luni. Dacă aţi văzut-o, sunaţi la Poliţie!

* Amalia Avram plecase de acasă, din Suhurlui, la Galaţi pentru un control medical *

Poliţiştii din Galați caută o femeie de 85 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. “La data de 13 noiembrie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat cu privire la faptul că, în ziua de 04 octombrie 2017 numita Avram Amalia, de 85 ani, din comuna Suhurlui, a plecat de la locuința sa din localitate, pentru efectuarea unui control medical la Spitalul Județean Galați și nu a mai revenit. Deși persoana a plecat de la domiciliu la începutul lunii octombrie, membrii familiei nu au anunțat dispariția, întrucât aceasta obișnuia să meargă la mănăstiri, unde rămânea perioade mai lungi de timp. De altfel, femeia ar fi menționat, de mai multe ori, că dorește să se retragă la o mănăstire”, a anunţat IPJ Galaţi.

Bătrâna are 1,60 m înălţime, constituție slabă, fața ovală, păr cărunt cu fir drept lung şi ochii albaștri. La data dispariției, femeia era îmbrăcată cu o rochie de culoare neagră, pe cap avea un batic negru și folosea un baston pentru a se deplasa.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Postări asemănătoare

În Joia Mare , ceremonie deosebită la Catedrala Arhiepiscopală – ,,Spălatul picioarelor “

Maria Vlad Romaniţă

BAC 2018: În județul Galați au fost depuse 1.273 de contestații

Bombă de aviație descoperită pe șantierul de pe bulevardul Coșbuc

Maria Vlad Romaniţă