Reperul
Social

ACS Black Tiger a adus Cupa Mureș la Galați

* Clubul gălățean a cucerit 18 medalii de aur, una de argint și una de bronz, clasându-se pe locul 1 în clasamentul pe echipe *

ACS Black Tiger Taekwondo din Galați încheie anul 2018 pe prima poziție și la ultima competiție a anului, 1st Jaguar Open Mureș Taekwondo Championship Transilvania, desfășurată în weekend la Târgu Mureș. La competiție au participat 21 de cluburi din România și din Republica Moldova. ACS Black Tiger Taekwondo a participat, la proba kyorugi, cu 20 de sportivi care au cucerit 18 medalii de aur, una de argint și una de bronz, clubul clasându-se astfel locul 1 în clasamentul pe echipe.

„Cele 18 medalii de aur au fost aduse de sportivii: Denisa Iordache, Darius Grigoriță, Darian Dumitrașcu, Ana-Maria Ștefan, Florin Soare, Cristi Corodeanu, Alexandru Costman, Eduard Grigoriță, Andrei Burcă, Liviu Marian, Robert Ciolovan, Robert Manea, Răzvan Vlăduț, Luca Popa, Teodora Anghel, Violeta Costea, Ștefania Costin, Alexandra Răileanu. Argintul a fost câștigat de Cristian Meleșcanu, iar bronzul de Ștefan Cristea, doi copii aflați la prima lor competiție”, a comunicat clubul.

Postări asemănătoare

Marius Necula, prim-vicepreședinte PER: ”Noi ieșim în stradă pentru a strânge semnături în vederea unei ordonanțe guvernamentale privind stoparea exploatării masei lemnoase în România”

Reperul

Număr dublu de donatori la Centrul de Transfuzii datorită unei inițiative cetățenești

Maria Vlad Romaniţă

Admitere liceu. Când încep testările de limbă străină pentru clasele de bilingv și probele de aptitudini pentru liceele vocaționale

Reperul