Reperul
Social

ACS Black Tiger Taekwondo, pe locul 1 la Danube Open

* Echipa s-a clasat pe locul 1 pe echipe atât la proba de lupte, cu 27 medalii de aur, 17 de argint și 19 de bronz, cât și la proba de speed kick *

ACS Black Tiger Taekwondo a cules laurii la Danube Open, Ediția a III-a. Echipa, care a fost și gazda competiției desfășurate în weekend la la Sala Sporturilor „Dunărea” Galați, s-a clasat pe locul întâi în clasamentul pe echipe atât la proba de lupte, cât și la proba de speed kick.

Anul acesta, la Competiția de Taekwondo DANUBE OPEN au fost prezente 18 cluburi din România și din Republica Moldova, cu un număr de 300 de sportivi care au participat la cele două probe, respectiv luptă și speed kick.

„Echipa clubului a participat la competiție cu un număr de 66 de sportivi, obținând, la proba de lupte, 27 medalii de aur, 17 argint și 19 bronz, clasându-se astfel pe locul 1 în clasamentul echipelor participante. La proba de speed kick, echipa Black Tiger a obținut tot locul 1 în clasamentul pe echipe.
Sportivii care au obținut aurul la lupte sunt: Denisa Iordache, Robert Ciolovan, Soare Florin, Ianis Constantinescu, Ana Maria Ștefan, Ștefania Costin, Andrei Burcă, Andreea Marin, Arianna Onica, Raul Grigoriță, Cristian Meleșcanu, Cosmin Popica, Robert Manea, Alexandru Costman, Luca Popa, Cristi Corodeanu, David Ungureanu, Andrei Ghenuche, Sebastian Busuioc, Victor Balaban, Darius Grigoriță, Denis Cercel, Violeta Costea, Robert Balaban, Răzvan Vlăduț, Alexandru Dima, Alexandra Răileanu. Medalii de argint au obținut: Teodora Anghel, Dragoș Pojogu, Petrice Mario, Rareș Bortos, Liviu Marian, Mia Simionică, Filip Ghenuche, Alexandru Nechita, Darian Dumitrașcu, Vlad Mihăilă, Răzvan Modiga, Sebastian Diaconu, Denisa Rusu, Bianca Tinica, Mario Maravela, Ștefan Cristea, Nicolae Toader. Bronzul a fost câștigat de următorii sportivi: Nikita Rasneanu, David Tapoi, Bogdan Angheluță, Cristina Prodan, Berat Sanu, Codrin Bâtcă, Matei Popa, Vlad Berechet, Denis Popica, Olaru Rebeca, Cosmin Mocanu, Matei Mataca, Eduard Grigoriță, Albert Constantinescu, Alex Turcu, Cristian Gavrilă, George Damian, Mihai Arteni, Cristian Popa”, a anunțat ACS Black Tiger printr-un comunicat de presă.

Postări asemănătoare

Congresului Matematicienilor Români se desfășoară la Galați

Reperul

Festivalul Șahului Gălățean are loc în acest sfârșit de săptămână

Reperul

Black Tiger își trece o nouă victorie în palmares

Reperul