Reperul
Social

Acțiune civică | „Descoperă pădurea din centrul Galațiului”

Gălățenii sunt invitați să descopere pădurea din mijlocul orașului. Reprezentanții asociației „Curățăm Galațiul” au lansat o invitație publică prin care cheamă toți gălățenii să participe la o drumeție prin pădurea din apropierea Parcului Cloșca.

Situația spațiului verde din Galați nu e chiar… verde. Se taie mult și prost, se măcelăresc arborii prin toaletări făcute după ureche și se administreaza prost ceea ce avem deja. În acest context, invitam gălățenii să descopere ceea ce am putea numi minunea verde a Galatiului”, se arată în invitația transmisă de către reprezentanții asociației.

Cei interesați sunt chemați să descopere „pădurea din Țiglina”, sâmbătă, la ora 14.00, în parcul Cloșca, de lângă Ultimul Leu. Organizatorii au câteva sfaturi pentru cei interesați. Participanții sunt sfătuiți să poarte încalțăminte adecvată și sunt rugați să aducă saci de gunoi pentru ca zona să poată fi igienizată.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi AICI!

Postări asemănătoare

A început Evaluarea Națională. Peste 3.600 de elevi din județul Galați au susținut azi proba scrisă la limba și literatura română

Maria Vlad Romaniţă

Combinatul siderurgic de la Galați face angajări

Reperul

Măsuri speciale pentru revenirea în bănci a elevilor

Maria Vlad Romaniţă