Reperul
Eveniment Galati Social

Acuzat de proxenetism şi spălare de bani, lăsat sub control judiciar

* Tânărul a trimis o fată să se prostitueze în Europa și cu banii trimiși de aceasta a cumpărat mașini pentru el și familia lui *

Un gălățean de 24 de ani a fost lăsat sub control judiciar, deși a recunoscut că a trimis o fată să se prostitueze în vestul Europei. “Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul Investigații Criminale au efectuat, pe 26 februarie, o percheziție la domiciliul unui tânăr de 24 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și spălarea banilor. Din anchetă a reieşit că, în perioada 2015-2016, bărbatul ar fi determinat o tânără în vârstă de 25 ani să practice prostituția în diferite țări europene precum Austria, Elveția, Germania, sumele de bani obținute în acest mod fiind însușite de acesta. În aceeași perioadă, persoana bănuită ar fi achiziționat din acești bani mai multe autoturisme, atât pe numele său, cât și pe cele ale membrilor familiei sale”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi.

Cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat înscrisuri, telefoane mobile, un laptop, precum și un autoturism de lux.

În baza unui mandat de aducere, tânărul a fost condus la sediul Poliției, fiind reținut pentru 24 de ore. În fața organelor judiciare, acesta a recunoscut săvârșirea faptelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați dispunând față de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Postări asemănătoare

Schimbări la cadrul legal al asigurărilor RCA

Reperul

Incendiu de la o lumânare într-un apartament din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă

Programul Festivalului de Film Ecologist Ecofest – “Pentru sănătatea Pământului”

Reperul