Reperul
Eveniment Galati

Acuzații de viol, violență domestică și violare de domiciliu, pe numele unui tânăr de 21 de ani

Un individ de 21 de ani, din Zorleni, județul Vaslui, a ajuns pe mâna polițiștilor gălățeni după ce a dat buzna peste fosta concubină, a lovit-o, a agresat-o sexual și a și luat fetița pe care o are împreună cu aceasta.

„La data de 6 februarie 2024, în jurul orei 09:00, la Postul de Poliție Bălășești s-a prezentat o tânără, de 22 de ani, care a reclamat faptul că, în cursul nopții de 04/05.02.2024, în timp ce se afla la domiciliul său, din comuna Bălășești, județul Galați, ar fi fost agresată fizic de către fostul ei concubin, de 21 de ani. După agresiunea fizică, bărbatul ar fi luat copilul lor minor, o fetiță, de 1 an și 8 luni, și s-ar fi deplasat la adresa sa de domiciliu, din comuna Zorleni, județul Vaslui.

Au fost demarate în regim de urgență verificări și cercetări de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Berești și ai Postului de Poliție Bălășești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în urma cărora s-a stabilit faptul că, la data de 4 februarie 2024, în jurul orei 23:00, tânărul de 21 de ani s-ar fi prezentat la adresa de domiciliu a fostei sale concubine, iar după unele discuții în contradictoriu ar fi agresat-o fizic și apoi ar fi părăsit imobilul.

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, în jurul orei 01:00, bărbatul ar fi revenit la imobilul fostei concubine, unde ar fi pătruns fără drept și fără consimțământul vreunei persoane, la adresă aflându-se în acel moment, reclamanta alături de fiica sa, dar și părinții acesteia care se aflau în altă încăpere.

Cel în cauză a ajuns până în camera unde se afla reclamanta, unde, din nou ar fi agresat-o fizic, iar apoi prin constrângere și împotriva voinței acesteia, ar fi agresat-o sexual. După aceasta, motivând că în ultima vreme nu ar mai fi petrecut timp cu fiica sa, ar fi luat minora și s-ar fi deplasat cu un autoturism la adresa de domiciliu din comuna Zorleni, județul Vaslui.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol. Polițiștii din Galați, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, de la Postul de Poliție Zorleni, l-au depistat pe tânărul, de 21 de ani, la adresa sa de domiciliu. Tot la această adresă unde locuiește cu părinții săi, a fost găsită și minora, care a fost reîncredințată mamei.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Orașului Berești pentru continuarea cercetărilor, precum și a audierii. După probatoriul administrat în cauza penală, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a tânărului, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 7 februarie, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care cel în cauză are interdicția de a se mai apropia de fosta sa concubină”, informează I.P.J. Galați.

 

 

 

 

Postări asemănătoare

Noi reguli la REZIDENȚIAT 2023

Reperul

Incendiu la parterul unui bloc din cartierul Țiglina I

Maria Vlad Romaniţă

Minoră de 16 ani, dispărută de la domiciliu

Reperul