Reperul
Braila Eveniment

Adolescent sirian înjunghiat de un brăilean

Un adolescent sirian, în vârstă de 15 ani, rezident în Brăila, a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr, cu doi ani mai mare.

Omran, în vârstă de 15 ani, locuieste cu familia în Brăila de mai mulți ani.  Între el și un fost coleg de școală, Ciprian, în vârstă de 17 ani, izbucneau mereu conflicte verbale. Se pare că motivul disputelor era o fată, fostă iubită a lui Omran, în prezent copila, într-o relație cu Ciprian.

„Băiatul din Siria a fost cu iubita agresorului, acum un an și ceva și, din câte am înțeles, s-ar fi certat de la acea fată, care acum e prietenă cu cel care a dat cu cuțitul. S-au întâlnit aseară, au schimbat niște replici, agresorul ar fi sărit și l-ar fi tăiat”, povestește un cunoscut al celor doi.

Băiatul de 15 ani a ajuns la spital. A fost operat și acum este stabil.

„Pacientul avea două plăgi prin înjunghiere, la distanță de 10 cm, la nivelul regiunii lombare drepte, de 3 și 4 cm. Copilul este stabil, s-a făcut doar restructurarea musculară”, a precizat dr. Ilie Bălan, din cadrul Spitalului de Urgență Brăila.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi avut un conflict cu alt tânăr, în vârstă de 17 ani, tot din municipiul Brăila, care l-ar fi lovit cu un cuțit. Tânărul de 17 ani a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru audieri”, a precizat Gianina Niculae, purt. de cuv. IPJ Brăila.

Cercetările sunt continuate în acest caz, cu autorul în libertate.

Postări asemănătoare

Cutremur produs în apropiere de Brăila

Reperul

A murit după ce a fost plimbat trei zile între spitale

Maria Vlad Romaniţă

Accident de muncă la Tecuci

Maria Vlad Romaniţă