Reperul
Eveniment Galati

Adolescentă împușcată în cap de fratele ei

O tânără de 16 ani a fost împușcată în cap, cu o armă tip airsoft, de către fratele ei pentru că nu era de acord cu relația sentimentală în care fata era implicată. Incidentul a avut loc în comuna Cavadinești, chiar în casa iubitului tinerei.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar, în urma cercetărilor efectuate a reieșit că fata, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresată de fratele ei, de 27 de ani, care ar fi tras cu un pistol tip airsoft, după ce, în prealabil, împreună cu alte trei persoane, ar fi pătruns, fără drept, în curtea domiciliului ei.

Tânăra a refuzat să fie consultată de un echipaj medical de specialitate, iar polițiștii, în urma evaluării riscului, au emis un ordin de protecție provizoriu. În dimineața de 2 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii Poliției Orașului Berești și Postului de Poliție Rediu, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în comunele Rediu și Berești-Meria, în urma cărora au descoperit și ridicat un pistol neletal, tip airsoft, ce a fost folosit la comiterea faptei.

De asemenea, cei patru bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie. Față de fratele victimei a fost luată măsura reținerii, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 august, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Celelalte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Profesorul Cătălin Fetecău, cetățean de onoare al municipiului Galați

Reperul

Incendiul din Zona Liberă a fost stins în această seară

Maria Vlad Romaniţă

Peste o mie de amenzi și sute de permise de conducere reținute, în urma unei razii

Maria Vlad Romaniţă