Reperul
Eveniment Galati

Adolescente agresate în autobuz

Miercuri seară, în jurul orei 22:00, la sediul Secției 2 Poliție Galați, s-au prezentat două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, și s-au plâns polițiștilor că în aceeași zi, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în zona Piața Energiei, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut. Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul.

„În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana din filmarea video, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție mai sus menționată în vederea audierii și continuării cercetărilor.

După probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului cu privire la săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe și amenințare, iar, la data de 21.09.2023, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Recomandări:
Dacă vă aflați în astfel de situații, încercați să nu provocați agresorul în niciun fel și să solicitați sprijin de la conducătorul mijlocului de transport în comun sau de la persoanele din jur, dacă situația vă permite, pentru a fi anunțată Poliția prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare și obiecte de vestimentație, pentru a putea fi identificați mai ușor de către polițiști”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Accident grav pe DN 23 Brăila – Focșani

Reperul

Un nou accident rutier grav în intersecția de la Șendreni

Maria Vlad Romaniţă

Șoferul unei autoutilitare a tăiat calea autobuzului care s-a răsturnat

Maria Vlad Romaniţă