Reperul
Alegeri Politic

Adrian Tabarac (candidat independent) nu exclude o întoarcere în PNL Brăila

Fostul lider al Organizației Municipale PNL Brăila, Adrian Tabarac, în prezent candidat independent pentru un post de deputat în Parlamentul României, nu exclude o reîntoarcere în PNL Brăila. Declarația a fost făcută în cadrul interviurilor Reperul TV, însă politicianul a subliniat că o eventuală revenire în PNL va fi făcută, doar dacă actuala conducere a partidului din care a făcut parte va fi reformată.

”Nu mă dezic de valorile liberale în care cred. Liberalismul în sine este o doctrină. Este un mod al meu de a vedea lucrurile. Sunt un candidat independent. Nu cred că sunt liberali brăileni, votanți de dreapta care se simt astăzi reprezentați de candidații pe care-i are pe primele poziții Partidul Național Liberal. Din păcate, este un adevăr dureros, nici mie nu-mi place, nici altora nu le place  ca marele Partid Național Liberal să aibă ca varf de lance spaima de la Cireșu și un traseist PRM-ist. Nu o spun eu, o spun presa și istoricul politic pe care fiecare îl are. Nu am de gând să plec la un alt partid, nu mă interesează nicio altă ofertă electorală. Eu mă voi întoarce doar în PNL și doar în condițiile în care statutul, regulamentul și principiile care stau la baza oricărei democrații sunt respectate și în filiala Brăila”, a declarat la Reperul TV, Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților.

Postări asemănătoare

PUCHEANU: PNL n-are candidat la Galați, dar a dat candidați pentru celelalte partide

Sorin Rugină

Vasile Varga: Pensionarii, tratați de Guvern ca masă de manevră pentru voturi

Reperul

PNL Brăila: În loc să ceară recalcularea facturilor plătite de brăileni pentru apa de ploaie, primarul și colegii din PSD ameninţă

Reperul