Reperul
Politic

Adrian Tabarac (PNL Brăila) – De sărbători îi doresc domnului primar mai multă căldură în suflet și lumină la minte

Invitat la emisiunea „Deschide Lumea” difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, Adrian Tabarac, președintele organizației Municipale PNL Brăila a vorbit despre cum își dorește să evolueze în următoarele șase luni relația politică pe care o are cu primarul mulicipiului Brăila, Marian Dragomir.

Aș dori ca domnul primar să nu pună interesul de partid deasupra interesului unui cetățean. Modul în care dumnealui tratează pe fiecare este al unui om care are niște supărări, frustrări interne. Nu discutăm aici despre relația Tabarac – Dragomir, discutăm despre faptul că eu am fost ales local și sunt anumiți oameni care vor, prin postura mea de consilier local, să rezolve anumite probleme. Iar dumnealui, prin funcția pe care o are (…), nu dorește să rezolve decât preferențial problemele oamenilor”, a comentat Adrian Tabarac.

Liberalul a încheiat cu un mesaj adresat direct primarului municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Acum, de sărbători, îi doresc mai multă căldură în suflet și lumină la minte, să fie în anul 20 20 (ca să îi citez fosta doamnă președinte de partid) mult mai deschis spre a rezolva toate problemele de bază ale comunității, nu pe ale mele personale”, a mai spus Tabarac.

Postări asemănătoare

Ultimele pregătiri pentru alegerile prezidențiale

Reperul

Laurențiu Gîdei (PSD): Mi-e greu să vă spun că mă așteptam ca Dăncilă să câștige alegerile

Reperul

Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul”

Reperul