Reperul
Alegeri Braila Politic

Adrian Tabarac (PNL): La unii au dispărut temele europene de campanie și au apărut parolele

La partidul de guvernământ au dispărut din discursurile de campanie pentru alegerile europarlamentare tocmai temele europene, spune Adrian Tabarac, președintele organizației municipale a PNL Brăila la „Deschide Lumea”, emisiune transmisă pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila.

La anumite partide au dispărut din discursul de campanie temele europene. Unii își fac mitinguri blocând și închizând orașe, cum a fost evenimentul de la Târgoviște. Nu este admisibil să ai nevoie de parolă pentru a intra în propriul tău oraș, să ajungi acasă, sau la muncă. Normal că acolo nu ai ce teme europene să le transmiți cetățenilor”, a declarat Adrian Tabarac, liderul organizației municipale a PNL Brăila.

El a mai spus că acest lucru nu s-a întâmplat în cazul celorlalte partide înscrise în cursa electorală pentru Parlamentul European.

Noi, PNL, am avut tot felul de mitinguri în spații publice, însă am avut ușa deschisă, accesul a fost liber, putea veni oricine. Am făcut asta tocmai pentru a putea informa cât mai mulți oameni despre programul nostru. Cred că oamenii pot vedea astfel care este diferența între Partidul Național Liberal și partidul aflat la guvernare în acest moment. Ei au nevoie la mitinguri de jandarmi, de gărzi, mai nou de parole”, a mai spusAdrian Tabarac la postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila.

Emisiunea este transmisă LIVE pe Facebook

Postări asemănătoare

Bâlbele din USR

Reperul

Gabriel Oprea la Galați: Nu am trădat pe nimeni, niciodată!

Sorin Rugină

Medicii de familie, scutiți de la plata impozitului pe clădiri

Reperul