Reperul
Braila Politic

Adrian Tabarac (PNL): Ni se cere să respectăm statul de drept, iar asta deranjează PSD

Principiile Uniunii Europene sunt clare iar PNL se ghideză după ele. UE nu ne cere decât să respectăm aceste principii, spune Adrian Tabarac, președintele organizației municipale a PNL Brăila, a fost invitat la „Deschide Lumea”, emisiune transmisă pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila.

Liberalul a declarat că Uniunea Europeană nu are o problemă cu românii sau cu România, dar oficialii europeni arată că sunt îngrijorați de felul în care PSD gestionează guvernarea.

„Ni se cere însă să respectăm statul de drept, iar asta deranjează partidul de guvernământ. PSD funcționează pe principul cine nu este cu noi este împotriva noastră”, a declarat Adrian Tabarac, președintele organizației municipale a PNL Brăila.

Tabarac a mai spus că nici măcar familia europeană din care PSD face parte nu este de acord și că întreaga comunitate europeană este interesată ca în România să funcționeze statul de drept.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI
Emisiunea este transmisă LIVE pe Facebook

Postări asemănătoare

Emisiunea “Testează! Tratează! Învinge Hepatita C!”, dedicată pacienților din județul Brăila, miercuri, la ora 19.00, la Realitatea TV Galați – Brăila

Reperul

Viorel Ştefan, nominalizat vicepremier în Guvernul Dăncilă

Sorin Rugină

Paleologu (PMP): Cele 40 de procente pe care stă Iohannis se pot topi oricând

Maria Vlad Romaniţă