Reperul
Social

Agenția Națională de Integritate: 15 iunie, data limită până la care funcționarii publici pot depune declarațiile de avere și de interese anuale

ANI- Agenția Națională de Integritate a transmis că joi, 15 iunie, este data limită până la care funcționarii publici și persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1) din Legea nr. 176/2010, pot depune declarațiile de avere și de interese anuale.

Persoanele prevăzute de lege au obligația de a completa și depune declarațiile de avere și de interese în format electronic, exclusiv prin intermediul platformei e-DAI, disponibilă pe pagina de Internet a Agenției (https://dai.integritate.eu/).

Conform Ordonanței de Urgență nr. 182/2022, deponenții completează, depun și transmit declarații de avere și de interese certificate fie cu semnătură electronică calificată, fie cu semnătură olografă, exclusiv prin sistemul electronic e-DAI.

Agenția Națională de Integritate nu mai primește declarații de avere și de interese în format hârtie, iar toate declarațiile depuse astfel vor fi restituite destinatarilor, considerându-se a fi nedepuse în conformitate cu prevederile Legii nr. 176/2010, cu modificările și completările ulterioare.

Postări asemănătoare

75 de ani de învățământ academic la Universitatea ”Dunărea de Jos”

Reperul

Lista alimentelor care se vor ieftini de la 1 august

Reperul

Brăilenii se vor putea vaccina anti-Covid 19 în 15 centre de pe teritoriul județului

Reperul