Reperul
Eveniment Galati

Agresiune în penitenciar

Agresiune în curtea de plimbare a Penitenciarului Galați. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții instituției, a avut loc o altercație spontană între 5 deținuți. Personalul operativ specializat a intervenit imediat pentru aplanarea conflictului.

Față de deținuții agresori implicați în incident, s-a luat măsura separării de restul persoanelor custodiate. Aceștia au fost prezentați la cabinetul medical al unității, fără recomandare ulterioară de investigații sau îngrijiri spitalicești. Cel de-al cincilea deținut a fost prezentat la o unitate spitalicescă din rețeaua sanitară publică, pentru un consult de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale, administrația locului de deținere a procedat la sesizarea organelor judiciare și la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

De asemenea, la nivelul unității, a fost declanșată procedura disciplinară față de persoanele private de libertate implicate, cauzele și împrejurările producerii incidentului urmând a fi stabilite ulterior verificărilor.

Postări asemănătoare

A urcat băut la volan și avea și permisul suspendat

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Tinere accidentate pe trecerea de pietoni

Maria Vlad Romaniţă

205 persoane confirmate cu COVID 19 la Brăila

Reperul