Reperul
Social

Ajutor de la Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață”

Membrii Asociației pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” Galați  a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de echipamente pentru secțiile de terapie intensivă.

”Ne aflăm în mijlocul unor schimbări importante. Unii spun că se va declanșa o criză economică, alții spun că pe lângă criza economică va fi și una spirituală și emoțională. Alții merg și mai departe și spun că începe o nouă eră. Nu știm care este adevărul: s-ar putea să nu fie nici unul, s-ar putea să fie câte un pic din toate. Vom trăi și vom vedea. Sau… Orice ar putea să se întâmple în viitor contează prea puțin. Viitorul va fi conturat de acțiunile noastre din prezent. Suntem ACUM, în prezent, iar prezentul nu e tocmai frumos. Medicii se luptă cu un dușman invizibil și neiertător fiind „dezarmați.” Chiar dacă stăm în case, izolați, să nu ne prefacem că nu putem face nimic. Foarte mulți din mediul de business au înțeles corect ceea ce se întâmplă și au sărit să ajute, să contribuie. Haideți să ne „înarmăm” medicii cu ceea ce au nevoie pentru a ieși învingători din această luptă contracronometru. Dacă ei sunt bine, cu siguranță vom fi și noi. Strângem fonduri pentru a achiziționa echipamente ATI (aparatele mecanice de ventilație nou–născuți, pediatrie, adulți; truse laringoscop; baloane pentru ventilație Ruben; infuzomate; injectomate; monitoare funcții vitale; mănuși chirurgicale, măști FFP2 și FFP3, combinezoane de unică folosință și botoșei) pentru spitalele gălățene. Vor beneficia Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Pneumofiziologie și Spitalul de Copii din Galați. Suntem conștienți că și tu treci printr-o perioadă dificilă. Ți-ai restrâns activitatea sau poate chiar ai închis. Însă mai știm un lucru: dacă nu punem capăt mai repede acestei epidemii, ne va fi din ce în ce mai greu. Contribuie cu cât poți. Pic cu pic se face marea. Poți dona folosind una din următoarele variante:

RO46BTRLRONCRT047283310A Lei
RO60BTRLEURCRT0472833101 Euro
Banca Transilvania


Îți suntem recunoscători pentru implicare.
Să rămâi sănătos împreună cu toată familia ta!”, transmite Mihaela Lupu, directorul executiv al Asociației pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” Galați.  

Postări asemănătoare

Mai puține echipaje medicale la SAJ Brăila după recentele modificări salariale

Reperul

Pompierii gălățeni au controlat bisericile din județ înaintea Paștelui

Maria Vlad Romaniţă

Mâine sună din nou sirenele de alarmare publică. Este exercițiul lunar al ISU